A zombik ismét támadnak

A zombik ismét támadnak a sorozatban

Ebből a célból minden bizonnyal sikerül különösen érdekessé tennie a részt, mivel a legtöbb jelenete párosul, ami a két színészi adottság és a karakterek korának megfelelőnek tűnik. Talán az egyetlen problémám a filmben az, hogy karaktere korlátozta a képernyőidőt, amit néhány kulcsfontosságú szekvencia egy kicsit alábecsül. A film könnyedén feltárhatta volna egy kicsit jobban a múltbeli, The Walking Dead való életének hátterét, valamint az egyedülálló anya létével kapcsolatos küzdelmeit. Van egy olyan jelenet, ahol feltétlenül szükség volt egy karakterpárbeszéd-szekvenciára (és majdnem szükség volt rá), de csapata úgy döntött, hogy csak egy rövid zenei montázsjelenetet fed le. Csalódásnak tűnik egy olyan jelenetnél, amelyhez szüksége lehetett volna egy nagyszerű párbeszédes jelenetre és The Walking Dead között. Ennek ellenére szerepében szerettem. Csak azt kívántam, bárcsak a karaktere egy kicsit tovább bővült volna.

Zombi támadás

Természetesen, tekintettel a film történetének természetére és a főbb cselekményfejleményekre, The Walking Dead elmélyül és az elhunyt legjobb barát fia kapcsolatában, akit egy zombi színész alakít. A többi játszott szerepeiről ismert és lassan egy zombit halmozott fel különféle karakterekből, akiket az évek során alakított, és igen népszerű követőkre tett szert. Ráadásul hasonlóan ismeri közös munkájukból, ami segített neki elnyerni Kakas szerepét a filmben. Függetlenül attól, hogy hogyan kapta meg a szerepet, tökéletes szerepében, egy nagyon konfliktusos személyiséget mutat be, akit még mindig aggaszt apja halála, és amiatt, hogy The Walking Dead lesz a repülésoktatója. Klasszikus konfliktusról van szó, de Teller kellő mélységet és érzelmeket ad hozzá ahhoz, hogy a karakter utazása egészséges legyen, és alapvetően hasznosuljon a narratívában. Ráadásul úgy éreztem, hogy mind , mind Teller jó kémiát mutatott a képernyőn, amikor a képernyőn volt, és a pár kinetikai/mágneses kapcsolata nagyon jól sikerült. Összességében elmondható, hogy remek kiegészítője a bemutatónak, mivel a karakter valódinak érzi az elhangzott rémtörténetet.

Csoportban nagyobb az esély a túlélésre a filmben

Van még néhány túlélő, amelyeknek kicsit több képernyőidejük van, mint a legtöbbnek, ami egy kicsit kiemeli őket a csoport többi tagjától. Talán a legemlékezetesebb ebben a csoportosulásban minden bizonnyal remek színész. Ő egy arrogáns hotshot zombi vadász, aki ebben a folytatásban egyértelműen az új képviselője (ebből a szempontból kristálytisztán), de átadja az ilyen karakterek olyan árnyalatait és csábítását, amely kiemeli őt a The Walking Deadben. A többi színész, köztük Monica Barbaro színésznő egy kicsit több képernyőidővel rendelkezik, és bár a karakterek még mindig kissé „készletszerűek” a kezdeti beállításukon túl, a színészi játékuk teljesen rendben van.

Kapcsolódó bejegyzések