Lomtalanítás Pécs és környékén

Lomtalanítás Pécs és környékén

Cégünket aminek a fő profilja lomtalanítás Pécs és környékén, még a kétezres évek elején hoztuk létre, annak érdekében, hogy profi költöztetés és lomtalanítás szolgáltatásainkat nyújthassuk ügyfeleink számára. A cél kezdettől fogva az volt, hogy költöztetés Budapesten és az ország többi részén az egyik legjobb és legmegbízhatóbb költöztető cég legyünk. A kemény munkánk megtérült, és az üzlet növekedni kezdett. Vállalkozásunk nem csak költöztetés, hanem fuvarozás és szállítás terén is professzionális méretűvé vált az elmúlt években.

Igyekszünk mindig javítani önmagunkon és a szolgáltatásainkon, amelyeket minden évben nyújtunk. Nincs számunkra túl kicsi vagy nagy munka. Minden ügyfelet ugyanolyan profizmussal és tisztelettel kezelünk.

A költöztetés folyamatai

Cégünknek célja a magas színvonalú költöztetés szolgáltatásának létrehozása és az ügyfelek 100%-os elégedettségének elérése. Ehhez őszintén kell beszélnünk ügyfeleinkkel – önnel, és tájékoztatnunk kell a költöztetés folyamatai kapcsán néhány sajátosságról:

Nálunk nincsenek rejtett kiadások, a végső költség kiszámításakor mindazt figyelembe vesszük, amelyet a költöztetés előtt megbeszélünk önnel. Ahhoz azonban, hogy ez működjön, pontos információkat kell megadnia arról, hogy mit kell szállítani, és annak helyét. Aggodalomra ad okot, hogy ha a dobozai hirtelen megnőnek, vagy ha további bútorokat helyeznek el, akkor valószínű, hogy nem tudjuk tökéletes módon végrehajtani a költöztetést a megállapodásunkban meghatározott időkeretben és árban. Ne feledje, hogy mindent a számunkra megadott információk alapján számolunk.
Nincs korlátozás a költöztetésre kívánt dobozok számára, amennyiben járműveink nem haladják meg megengedett össztömegüket, de ezt meg lehet oldani. További információért tekintse meg flottánk specifikációit. A magyar fővárosban történő kis volumenű költöztetés Szentendre városában azonban javasoljuk, hogy használja szolgáltatásainkat.

Profi lomtalanítás Pécs és környékén

Számunkra a profi lomtalanítás Pécs és vonzáskörzetében már alapszolgáltatássá vált. A Pécs környéki lomtalanításon kívül vállalkozásunk Budapesten, Dunakeszin és Gödön is tevékenykedik. Ezen pontokon túli lomtalanítás esetén javasoljuk a feladatok felosztását, és az utazási távolság miatt adjunk hozzá egy további napot a számításokhoz. A lomtalanítás Pécs szolgáltatásaink során maximálisan odafigyelünk a környezetre is. Újrahasznosítást alkalmazunk minden egyes lomtalanítás után, amelynek segítségével közel zéró szennyezés történik. Továbbá mérgező dolgokat nem szállítunk, ezzel is óvva a környezetet és a természetet.

Kapcsolódó bejegyzések