Étterem megnyitása

Étterem megnyitása

Egy étterem megnyitása, bővítése és marketingje magas szintű kockázatot, szakértelmet és elhivatottságot igényel. Hogy növeljük a vendéglős sikerének esélyét, összeállítottunk egy listát az éttermi blogokról, amelyek rengeteg értékes és releváns információt és betekintést nyújtanak. Íme a 20 legjobb éttermi blog jelenleg:

Modern étteremvezetés

A Modern Restaurant Management (MRM) egy online magazin, amely az éttermi tevékenység minden aspektusát lefedi, a marketingtől a tervezésen át a technológiáig. Az MRM az iparági vezetők szakértői betekintéseit, valamint híreket és kutatásokat tartalmaz.

MarketMan

A MarketMan segít az éttermeknek a költségek kordában tartásában és a készletek hatékony kezelésében a ház visszamenőleges műveleteinek automatizálásával. Felhőalapú platformunk minden jelentősebb számviteli és POS rendszerhez csatlakozik, és valós idejű készletkövetést, árképzést, menüket, beszállítókezelést, fejlett jelentéskészítést és még sok mást kínál.

Vendéglátó-technológia

A 2006-ban megnyitott étterem azon kevés vendéglátó-technológiai szolgáltatók közé tartozik a világon, amelyek teljes körű szállodai és éttermi megoldásokat fejlesztenek és kínálnak. Célja, hogy a kis és közepes méretű független szállodákat és szállodaláncokat egyszerű és nyereséges üzletekkel erősítse meg, az eZee erős kutatás-fejlesztéssel rendelkezik, és az anyavállalatával, a Yanolja-val – Dél-Korea utazási technológiai egyszarvújával – közösen vezet be újításokat megoldásaiban.

Kakas Étterem

Amikor a Kakas étterem és pizzéria csapata nem új weboldalakat tervez vagy online étlapot hoz létre éttermek számára, akkor azzal segítik az étteremtulajdonosokat, hogy megtanítják nekik, hogyan hozhatják ki a legtöbbet webhelyükből, közösségi médiából és online marketingcsatornáikból a blogjukon keresztül. Ha szeretné éttermének online jelenlétét magasabb szintre emelni, ez a blog segít megtanulni, hogyan teheti ezt meg.

Prémium vendéglátás

A prémium vendéglátás és virtuális rendezvényhálózat, amely az éttermi és vendéglátóipari szakemberekre összpontosít. A vendéglátóipar legkiterjedtebb videó-, podcast- és virtuális eseménykönyvtárával az iparág oktatásának és tájékoztatásának küldetése kulcsfontosságú mozgatórugója a Foodable csapatának. Ez a küldetés most kritikusabb, mint valaha, mivel az éttermi ágazat megkezdi fellendülését, és a prémium tartalmak az iparág élére emelkednek a fogyasztás és az elkötelezettség terén.

Vendéglős technológia

A vendéglős egy technológiai vállalat, amely elkötelezett a rugalmas, felhasználóbarát alkalmazások szállítása mellett, amelyek lehetővé teszik a több egység üzemeltetőinek, kisboltoknak és kiskereskedőknek az összetett műveletek egyszerűsítését és az élelmiszerbiztonság egyszerűsítését. A szabadalmaztatott digitális ellenőrző listák, a szabadalmaztatott szenzorautomatizálás és a gépi látástechnológia és az ügyfél-első megközelítés ötvözésével a Squadle intuitív, azonnal kész termékeket kínál. A Squadle ügyfelei több tízezer helyen működnek világszerte, és magukban foglalják iparáguk legnagyobb és legelismertebb márkáit.

Kapcsolódó bejegyzések