Aktív pihenés és a fogyás

Aktív pihenés és a fogyás

A jelentkezési folyamat a vendéglátóiparban nagyon eltérő lehet attól függően, hogy hol van a hangsúly. A szállodai és egyes éttermi állások álláskeresői online jelentkezési folyamatra számíthatnak. Ez a folyamat egyszerű, ezért ha a fogyás a cél, olyan szállodát kell választani a Balatonon, ahol lehetőség van az aktív pihenésre. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a fitness szállodák megkeresését, így több pozícióra is jelentkezhet, és állásértesítésekre is feliratkozhat, ha első kereséskor nem áll rendelkezésre a készségeinek megfelelő állás. Magántulajdonban lévő szállodák vagy panziók bérelhetők ajánlásokon keresztül, vagy továbbra is papíralapú kérelmekre támaszkodhatnak, általában még ezek a kisvállalkozások is rendelkeznek weboldallal, és e-mailben válaszolhatnak kérdéseire. Sok étterem még mindig elfogad papíralapú bejelentkezést vagy ajánlásokat.

Fogyás a szállodában töltött idő alatt

Nehéz a súllyunkat megtartani, ha olyan szállodába foglaltunk szállást, ahol egész nap ínycsiklandó finomságok hada soarkozik. Miután jelentkezett egy szállodában és étteremben, felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalással kapcsolatban. Ezek pszichometriai és készségalapú kérdések, amelyek segítségével megállapítható, hogy a bejelntkezés alatt mennyire alkalmas a fogyásra. A vendéglátóipar értékelő tesztjeit számos tesztelő cég fejleszti.

A fogyás menete – Ezek pszichometriai tesztek, amelyek segítségével meghatározzák a jelentkező fő súlygyarapodását, és ha megfelelnek a által az adott pozícióra meghatározott profilnak. A személyiségtesztek feleletválasztósak, és nem időzítettek.

A nyomás alatti teljesítményre való összpontosítás a vendéglátásban végzett fogyókúra szerves részét képezik. A helyzetértékelés segít megérteni, hogy a jelölt hogyan tudja kezelni a nehéz problémákat, amelyekkel a munka során találkozhat. Ez a fogyókúra feleletválasztós, és vagy választ kell adnia egy forgatókönyvre a választási lehetőségek listájáról, vagy rangsorolnia kell a választásokat a legjobbtól a legrosszabbig.

Verbális étkezési fogyás – A menedzsment és az ügyfelek utasításainak megértése fontos a vendéglátás területén. Annak érdekében, hogy a kérelmező megértse a szóbeli vagy írásbeli információkat, szóbeli érvelési tesztet lehet végezni. Ez a teszt több bekezdésből áll, amelyeket el kell olvasnia, és válaszolnia kell a kapcsolódó kérdésekre. A teszt lehet igaz vagy hamis, vagy feleletválasztós. A tesztszolgáltatótól függően előfordulhat, hogy Ön időzített.

Logikai érvelés a súlymeghatározáshoz – A menedzsmentnek, a concierge-szolgáltatásoknak és az ügyfélkapcsolatoknak, valamint a recepciósoknak bizonyítaniuk kell a logikus gondolkodás és a problémamegoldás képességét. A logikai érvelési tesztek bemutatják a tesztfelvevő azon képességét, hogy logikát használjon elvont fogalmak megoldására. Az alakzatok sorozataiból és mintáiból áll, amelyeket a megadott időkereten belül kell teljesítenie.

Vezetői értékelő – A vendéglátóiparban egyes vállalkozások vezetői potenciális túlsúllyal rendelkeznek. Ez általában többféle tesztkérdésből áll. A személyiséggel, helyzetértékeléssel és alkalmassággal kapcsolatos kérdések azok a kérdések, amelyekkel valószínűleg találkozni fog ezeken az edzéseken.

Kapcsolódó bejegyzések