Dwayne Johnson depressziós rohamai

Dwayne Johnson depressziós rohamai és a fogyás

Dwayne Johnson elárulta, hogy élete során három különböző ponton küzdött depresszióval. Az egykori profi bunyós, akit gyakran „A Szikla” néven ismernek, őszintén beszélt mentális egészségéről. Felidézte, hogyan küzdött meg először a depresszióval és milyen hatással volt ez a testtömegére. Amikor egyetemi futballista karrierje véget ért, a Miami Egyetemen szerzett vállsérülése miatt került a depresszióba.

Két-három depressziós rohamon ment keresztül az évek során, és a futball is egy nagy roham volt, mielőtt megjegyezte, hogy a teljes rekonstrukció elvégzése a vállára kényszerítette, miközben jelentősen fogyott is.

A színész ezután elmagyarázta, hogy depressziója milyen hatással volt arra a döntésére, hogy elhagyja az egyetemet.

„Az első depressziós rohamom lent volt Miamiban. Nem akart iskolába menni. Készen álltam az indulásra” – mondta. „Elhagytam az iskolát. Nem vettem fel félévet, és egyszerűen elmentem.”

Johnson azonban azt mondta, hogy akkoriban nem vette észre, hogy depresszióval küzd.

„Csak nem tudtam, mi az. Nem tudtam, mi az a mentális egészség. Nem tudtam, mi az a depresszió. Csak tudtam, hogy nem akarok ott lenni. Nem ment el egyik csapattalálkozóra sem. Nem vett részt semmiben. Nem edzettem.”

A Black Adam sztárja röviden megemlítette, hogyan küzdött meg másodszor a depresszióval, amikor elvált volt feleségétől, Dany Garciától.

„Évekkel később, és újra átéltem, amikor elváltam… Nem tudtam, mi az” – tette hozzá.

Johnson felidézte, hogy 2017-ben volt a harmadik depressziós rohama. Ekkor azonban azt mondta, hogy tudja, mi a mentális egészségi állapota, és segítségért fordulhat társaihoz.

„Akkoriban tudtam, mi az. És szerencsére abban az időben volt néhány barátom, akikre támaszkodhattam és azt mondhattam: „Tudod, most egy kicsit ingatagnak érzem magam. Van egy kis küzdelem. Egy kis szürkét látok, és nem a kéket” – folytatta Johnson.

Mentálhigiénés kihívásai során mindvégig elismerte, hogy „mentő kegyelmei” három gyermeke. 21 éves lánya, Ava mellett, akit Garciával oszt meg, Johnsonnak van egy hétéves Jasmine és ötéves Tia, feleségével, Lauren Hashiannal.

„A megmentő kegyelem számomra a lányaim, ők hárman, és az, hogy lányos apa voltam, mert rájuk nézel, és rájössz: ‘Nos, úgy értem, tényleg, ez az, amiről van szó.”

A podcast epizód megjelenése után Johnson megosztott egy bejegyzést az Instagramon, hogy kifejezze, hogyan vált nyitottabbá depressziójával kapcsolatban az évek során.

Kapcsolódó bejegyzések